Your Employment Solutions

Specialist in arbeidsrecht

YES staat voor Your Employment Solutions. YES Advocatuur gelooft in een oplossingsgerichte en transparante aanpak teneinde het optimale resultaat te behalen. YES Advocatuur is bevlogen en betrokken.

Saskia Bollen is jarenlang werkzaam als advocaat en oprichter van YES Advocatuur. Zij adviseert aan en procedeert voor ondernemers, werknemers en ondernemingsraden. 


Na haar afstuderen in 2000 is Saskia gaan werken als advocaat bij een middelgroot advocatenkantoor in Utrecht. Hier heeft zij een brede opleiding gehad, met de nadruk op arbeidsrecht. Na vijf jaar heeft zij de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven en heeft zij als advocaat arbeidsrecht gewerkt bij Philips. De advocatuur bleef echter trekken en in 2006 is Saskia aan de slag gegaan bij de sectie arbeidsrecht van AKD, een van de grootste advocatenkantoren van Nederland. Na twee jaar bij een middelgroot advocatenkantoor in Amersfoort te hebben gewerkt heeft Saskia de stap genomen en heeft zij een eigen advocatenkantoor, YES Advocaten, opgericht. In 2018 is de naam gewijzigd in YES Advocatuur.

Saskia heeft de Post Academische Leergang Arbeidsrecht (PALA) met succes afgerond. Saskia is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), de Vereniging Arbeidsrecht (VvA), de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam (VAAA) en de Vereniging voor Arbeidsrecht Advocaten Midden-Nederland (VAAMN).